ברבט מוזהב

בתי הגידול הטבעיים שלו הם יערות שפלים לחים טרופיים ויערות. זה קורה בעיקר בשפלה, אך נע גם למרגלות התחתונות של האנדים המזרחיים. זה במידה רבה חמצני.

הברבט המוזהב מסווג כחשש פחות. אינו זכאי לקטגוריית סיכון גבוהה יותר. מוניות נרחבות ושופעות כלולות בקטגוריה זו.



הברבט המוזהב (Capito auratus) הוא זן של ציפור ממשפחת הקפיטונידים, הברים, והם קרובי משפחה של הטוקנים. הוא נמצא בבוליביה, ברזיל, קולומביה, אקוודור, פרו וונצואלה, באגן נהר אורינוקו ובמערב האמזונס. בעבר הוא נחשב לתת-מין של הברבט המנוקד בשחור מצפון-מזרח דרום אמריקה. תוכן - * 1 סקירה כללית * 1. יותר

מברנים מוזהבים, מברנים אמריקניים, משפחת קפיטונידה, נמצאים ליד עופות עובר אורח של הסדר פיקיפורמים השוכנים בדרום אמריקה. הם קשורים קשר הדוק לטוקנים. הברברים האמריקניים הם ציפורים שמנמנות, עם צוואר קצר וראשים גדולים. הם מקבלים את שמם מן הזיפים אשר שוללים את השטרות הכבדים שלהם. רוב המינים צבעוניים בהירים וחיים ביער טרופי. מברנים אמריקאים הם בעיקר ציפורים עצמיות המקננות בחורי עצים שנחפרו על ידי זוגות רבייה, ומטילות 2-4 ביצים. יותר

הברבט המוזהב נע בין הניקוז המזרחי של האנדים לנהרות אגן האמזונס המערבי ממזרח קולומביה-ונצואלה, מזרח אקוודור, מצפון לדרום מזרח פרו וצפון בוליביה; בבוליביה הברבט נע רק על יובלי המים הראשיים לנהר מדיירה הזורם צפונית-מזרחית. הגבול המזרחי בדרום מערב אגן האמזונס הוא נהר פורוס שממערב למדיירה. בצפון מערב אגן האמזונס, גבול הטווח המזרחי הוא מרכז רוריימה ברזיל, נהר ברנקו הזורם דרומה. יותר



בעבר הברבט המוזהב סווג כתת-המין שלו. לרוב הוא נמצא בזוגות או בלהקות קטנות. יש לו טווח באזור רציף שבמרכזו הרי הגוויאנה וצפון מזרח האמזונס. תיאור פיזי הברבט המנומר בשחור באורך של 7.5 אינץ 'ומשקלו כ 48 - 58 גרם. יש לו שטר חזק והוא בדרך כלל בצבע שחור וצהוב. הנקבה מסומנת יותר בשחור על הבטן. יותר