נקר גילה

בית הגידול של נקר זה מורכב משפשף מדברי נמוך האופייני למדבר סונורן. הם בונים קנים בחורים העשויים קקטוסי סאגוארו או עצי מסקיט. חללים שנחפרו על ידי נקרים אלה בקקטוסים סאגארו משמשים מאוחר יותר על ידי מגוון מינים אחרים, כולל ינשוף השדונים. שם הם מטילים בדרך כלל 3-5 ביצים לבנות.

הנקר של גילה מסווג כחשש לפחות. אינו זכאי לקטגוריית סיכון גבוהה יותר. מוניות נרחבות ושופעות כלולות בקטגוריה זו.



הנקר של גילה (Melanerpes uropygialis) הוא נקר בינוני של אזורי המדבר בדרום מערב ארצות הברית. הם נעים דרך דרום מזרח קליפורניה, דרום נבאדה, אריזונה וניו מקסיקו. איור תוכן - * 1 בית גידול * 2 תיאור * 3 טריוויה * 4 הפניות * 4. יותר



הנקר של גילה עושה את ביתו בכל מקום בו זמין. נראה שהוא מעדיף בתים וקקטוסי סאגארו. הפניות - * BirdLife International (2004). Melanerpes uropygialis. 2006. הרשימה האדומה של מינים בסכנת הכחדה של IUCN. IUCN 2006. www.iucnredlist.org. אוחזר ב -11 במאי 2006. ערך מסד הנתונים כולל הצדקה מדוע זן זה מדאיג ביותר * Melanerpes uropygialis (TSN 178198). יותר

נקר גילה הוא ציפור אופיינית ליערות הקקטוס הסאגוארו. יותר



הנקר של גילה, 16 סנטימטרים, נמצא במדבריות, ביערות מבריקים ובפארקים עירוניים מדרום מערב אמריקה למערב מקסיקו. הוא ניזון בעיקר מחרקים, פירות קקטוסים וגרגרים. למרות שהם לא משתמשים בהם באופן מיידי, כשהם ממתינים תחילה עד שההתקשות תתקשה, חוטבים גילה חורים חללים בקקטוסים ועצים כאתרי קינון. נקבות מטילות בדרך כלל שני צמחים בשנה של 3 עד 5 ביציות, אשר דוגרות במשך 14 יום. יותר

לנקרני גילה ולנקבה יש פנים חומות, גב זברה שחור ולבן, וטלאי כנפיים לבנים הנראים לעוף. לזכרים בוגרים כיפה של נוצות על ראשם. לעיבודים לנקרים יש שרירי ראש וצוואר חזקים מאוד, כך שהם מסוגלים לעמוד בהלם של ניקור בעצים ובחומרים אחרים. יש להם מקור מחודד ארוך כמו גם לשון דביקה ארוכה עם קצה דמוי זיפים. יותר

הנקר של גילה צורף לרשימת מדינת קליפורניה בסכנת הכחדה בשנת 1988 (CDFG 2008). סקרים קודמים הציבו את אוכלוסיית קליפורניה בין 200 אנשים (האנטר 1984) ופחות מ- 30 זוגות (Laymon and Halterman 1986). הנקר של גילה אינו מופיע כרגע בסכנת הכחדה או מאוים באריזונה ולא במקסיקו. הפצה: בדרך כלל נמצא תושב קבע. יותר



תולדות חיים כפופות לנקר גילה - השם הנפוץ ומין המשנה משקפים את המינוח שהיה בשימוש בעת כתיבת התיאור. GILA WOODPECKER CENTURUS UROPYGIALIS UROPYGIALIS Baird HABITS באזורים המדבריים בגבולות דרום-מערבנו, הנקר הקטן וההומו הזה הוא אחד הציפורים הנפוצות ביותר, הרועשות והבולטות ביותר, תמיד בעלות עדות, ונראה תמיד כמוחה, בגווני יבבה, הרס של זרים. יותר

הנקר של גילה נחשב לדאגה הכי קטנה בשלב זה. דירוג זה הוענק כתוצאה מהאוכלוסייה היציבה והמגוון הגדול של הניקר. הדירוג הקודם של ציפור זו היה סיכון נמוך יותר בשנת 2000. הניקר של גילה הוא יליד ארצות הברית ומקסיקו. ההערכה היא כי אוכלוסיית מינים של ציפורים זו עולה על 3 מיליון עופות בודדים. יותר

גורי פיטבול ובוקסר

הנקר של גילה הופך את ביתו לכל מקום בו נגישים בקלות. נראה שהוא מעדיף בתים וקקטוסים של סאגוארו. הוא גם מאחסן אגוזים בעצי דקל. יותר

טווח: הנקר של גילה מתרבה באזורי המדבר בדרום אריזונה, באחה קליפורניה ומערב מקסיקו. נקרים אלה הם תושבים בכל ימות השנה. בית גידול: הנקר של גילה חי באזורים מדבריים המאוכלסים בקקטוסים גדולים. הוא יבקר גם בפארקים ובשכונות מגורים. סטטוס: הנקר של גילה נפוץ, אך לאחרונה חווה ירידות מסוימות בגלל התחרות המוגברת עם הכוכבים האירופיים. אינדקס בעלי חיים: זכויות יוצרים mrnussbaum.com 2005-2006 מאת גרג נוסבאום. יותר

גילה נקר Melanerpes uropygialis סדר PICIFORMES - משפחה PICIDAE גיליון מס '532 מחברים: אדוארדס, הולי ה' וגארי ד 'שנל * מאמרים * מולטימדיה * הפניות באדיבות תצוגה מקדימה מאמר מבוא זה שאתה צופה הוא תצוגה מקדימה באדיבות של חשבון היסטוריית החיים המלא ממין זה. המאמרים הנותרים (הפצה, בית גידול, התנהגות וכו '. יותר

היסטוריה טבעית: למרות שגילה נקרנים הם אחד המחפרים העיקריים של חללים בסגארו (יחד עם פליקרים מוזהבים), הם גם אחד המפזרים העיקריים של זרעי סאגוארו (יחד עם פינצ'ות הבית ויונות כנף לבנות). חללי סאגוארו שנחפרו על ידי גילה נקרנים בדרך כלל אינם גורמים נזק חמור לסגוארו מכיוון שהם אינם מנקרים דרך צלעותיו הפנימיות של הסגוארו; עם זאת, הבהוב אכן מנקר את הצלעות ועלול לגרום נזק (ולעיתים למוות) לסאגוארוס. יותר

כאמור, גילה נקרנים ניזונים מפירות סאגוארו, אך תזונתם מגוונת למדי, כולל חרקים, פירות קקטוס אחרים ואפילו גרגרי דבקון. הם אפילו פוקדים מאכילי יונקי הדבש ויגנבו אוכל לכלבים. יותר

גילה נקר בפונטיין הילס. מהצלמת: ״הגיפה הנקר חורק בקול רם מאוד כשההוקס בסביבה. הוא גם זורק מהמזין את כל האוכל שהוא לא אוהב. הוא אוכל בררן. יותר

הנקר של גילה, על שם הנהר בו התגלה לראשונה, הוא תושב כל השנה בדרום אריזונה. נקר בגודל רובין זה נפוץ באזורי מדבר סונוראניים כמו גם באזורי יובלים שפלים כמו נחל פטגוניה-סונויטה ונהר סן פדרו. אף על פי שמדובר בדרך כלל בקידוחי חורים בקקטוס הסאגוארו, הוא הסתגל היטב לבתי גידול אחרים כולל כותנה, ערבה, שקמה ואפר לקינון. (נראה שנמנע ממסקיט כקשה מדי לחדור אליו. יותר

טווח הנקר של גילה בעונת הרבייה, בהתבסס על נתוני סקר ציפורי רבייה. מפה ממרכז המחקר Patuxent Wildlife. Gough, G.A., Sauer, J.R., Iliff, M. Patuxent Identification Bird Infocenter. 1998. גרסה 97.1. מרכז המחקר של Patuxent Wildlife, Laurel, MD. משאבי אינטרנט נוספים - רשת הידע Avian אוספת נתונים מאלפי מיקומים ומערכות נתונים מרובות. באתר הציפורים של צפון אמריקה מידע מעולה על הפצה, נדרש חברות שנתית. יותר

גילה נקר: תושבת בדרום מזרח קליפורניה, דרום נבאדה, אריזונה וניו מקסיקו. בתי גידול מועדפים כוללים קרצוף מדברי נמוך עם עצים סגוארו או מסקיט לקינון. רבייה וקינון נקר גילה: שלוש עד חמש ביצים לבנות מוטלות בחור בתוך קקטוס סאגוארו ענקי או עץ. הדגירה נעה בין 12 ל -14 יום ומבוצעת על ידי שני ההורים. חיטוט והאכלה של נקר גילה: אוכל חרקים, ביצי עופות, פירות וגרגרים. יותר

כמו הנקר של גילה, קקטוסים גבוהים זמינים לקינון. מספר מינים מותאמים לבלות חלק מזמנם בהאכלה על הקרקע, ומיעוט קטן מאוד של מינים נטש עצים לחלוטין ומקנן בחורים באדמה. הנקר הקרקע הוא מין כזה, המאכלס את הגבעות הסלעיות והעשביות של דרום אפריקה. מיני Picidae יכולים להיות בישיבה או נודדים. יותר

הנקר של גילה באורך שמונה ורבע סנטימטר ?? שמורה יותר בתחפושת שלה מנקר הבלוט ?? בעל ראש שזוף, גרון, חזה ובטן. יש לו מוטות בשחור לבן על גבו וכנפיו. יש לו מוטות שחורים ולבנים על פני הנוצות המרכזיות של זנבו השחור. הזכר עונד כתר אדום. ככל שהנקבה הרוגשת יותר לא לובשת אף אחת. לזכר וגם לנקבה יש כתם כנף לבן המבדיל את הציפור במעופה. יותר