תמונות ועובדות של עטלפים ללא זנב

המחבט חסר הזנב של ג'ופרוי

סדר: Chiroptera
משפחה: Phyllostomidae
תת-משפחה: Glossophaginae
מינים: Anoura geoffroyi

העטלף חסר הזנב של ג'ופרוי מופיע בדאגה פחותה (LR / lc), הסיכון הנמוך ביותר. אינו זכאי לקטגוריית סיכון גבוהה יותר. מוניות נרחבות ושופעות כלולות בקטגוריה זו, ברשימה האדומה של IUCN של מינים מאוימים

שמות לג'ופרוי
צעיר / תינוק של ג'ופרוי נקרא 'גור'. קבוצת ג'אפרוי נקראת 'מושבה או ענן'.
מדינות
בוליביה , בְּרָזִיל , קולומביה , קוסטה ריקה , אקוודור , המושיע , גיאנה הצרפתית , גרנדה , גואטמלה , גיאנה , הונדורס , מקסיקו , ניקרגואה , פנמה , פרו , סורינאם , טרינידד וטובגו ו ונצואלה
כמה עובדות על
המחבט חסר הזנב של ג'ופרוי

משקל מבוגר : 0.015 ק'ג (0.033 ק'ג)



אורך חיים מרבי : 10 שנים



גודל המלטה: 1

משקל בלידה : 0.005 ק'ג (0.011 ליברות)



מָקוֹר: גיל , מורשה תחת זֶרֶם יָשָׁר

עובדות על העטלף חסר הזנב של ג'ופרוי

טווח גיאוגרפי Anoura geoffroyi, העטלף חסר הזנב של Geoffroy, נמצא ממרכז מקסיקו למרכז דרום אמריקה ובטרינידד וגרנדה. ( טקסט מלא )

מקצב רבייה אנדוגני של ריבוי בעטלף טרופי, Anoura geoffroyi, אינו נמשך על ידי תקופת צילום. ( טקסט מלא )



על פי קופמן (1981), Anoura geoffroyi הוא צוף פרימיטיבי ומוכלל יותר מ- L. ( טקסט מלא )

משקל תערובת מעבדת הגבול קולי
בעלי חיים נוספים המתחילים ב- G.