אנדין פלמינגו

כמו כל הפלמינגו הוא מטיל ביצה לבנה גיר אחת על תל בוץ.

פלמינגו האנדים מסווג כ- Vulnerable (VU), הנחשב כמתמודד עם סיכון גבוה להכחדה בטבע.



פלמינגו האנדים (Phoenicopterus andinus) הוא זן ציפורים ממשפחת הפלמינגו המוגבל לאנדים הגבוהים בדרום פרו, בוליביה, צפון צ'ילה וצפון מערב ארגנטינה. זה קשור קשר הדוק לפלמינגו של ג'יימס הקטן יותר, והשניים ממוקמים בסוג פיניקופארוס. כמו כל הפלמינגו הוא מטיל ביצה לבנה גיר אחת על תל בוץ. פלמינגו של האנדים, כמו כל הפלמינגו, ניזונים על ידי סינון פריטים קטנים מהמים עם השטרות המיוחדים שלהם. יותר



הפלמינגו של ג'יימס קטן יותר מהפלמינגו האנדים וגובהו 3 מטר (90-92 ס'מ) בממוצע. יש להם צוואר ארוך מאוד שמורכב מ -19 חוליות צוואר הרחם הארוכות המאפשרות הרבה תנועה וסיבוב של הראש. גם רגליהן הדקות הארוכות מאפיינות אותם. הברך אינה נראית חיצונית אך ממוקמת בחלק העליון של הרגל. המפרק באמצע הרגל, שהכי מניח שהוא מפרק הברך הוא למעשה מפרק הקרסול. יותר

תערובת גרמנית ומעבדה

אפרוחי פלמינגו של האנדים מעוגלים בלגונה קולורדה, בוליביה, להרכבה באפריל 2008. הם נהנים כעת מאזור מוגן גדול פי 25. לה פאס, בוליביה: חגיגות כאן אתמול סימנו את ההכרה באזור בדרום בוליביה כשטחה של חשיבות בינלאומית (או אתר רמסאר), הגדולה ביותר שהוכרזה בשרשרת הרי האנדים באורך 7,000 ק'מ. יותר



פלמינגו האנדים הוא המין היחיד של פלמינגו שיש לו רגליים ורגליים צהובות. השטר שלו צהבהב כמו בפלמינגו של ג'יימס, אבל עם קצה שחור נרחב הרבה יותר. פלמינגו האנדים נמצא בסכנת הכחדה בגלל ציד, מחזור הרבייה הארוך שלו והמספר הנמוך של אתרי הרבייה ברחבי העולם. יותר

ההערכה היא כי אוכלוסיית הפלמינגו האנדים ירדה בשיעור של עד 24% מאז אמצע שנות השמונים (2). באמצע המאה ה -20 אוסף הביציות היה נרחב ונאספו אלפים מדי שנה, עם תוצאות הרסניות (2). התדרדרות בית הגידול בצורת פעילויות כרייה וירידת מפלס מים, עקב בצורת, מילאו חלק גם בירידת המין הזה (2). יותר

פלמינגו האנדים (Phoenicopterus andinus) הוא זן ציפורים ממשפחת הפלמינגו שקשור בקשר הדוק לפלמינגו של ג'יימס הקטן יותר, והשניים ממוקמים בסוג Phoenicoparrus. תפוצה / טווח הטווח שלה מוגבל לאנדים הגבוהים בדרום פרו, בוליביה, צפון צ'ילה וצפון מערב ארגנטינה. תיאור עיקר הנוצות לבן ורדרד. יותר



ג'ק ראסל טרייר צ'יוואווה

הפלמינגו הגדול והיפה של האנדים הוא אחד משלושה מיני פלמינגו שמקורם באנדים. ציפור ארוכה יחסית, פלמינגו זה יכול לעבור מרחקים עצומים - בין 200 ליותר מ -700 מייל ביום אחד. נראה שתנועתו מושפעת מאוד מגורמים סביבתיים, ובמיוחד ממצב בית הגידול המועדף עליו בשטחי האנדים הגבוהים, אשר חייבים להטעין את האקוויפרים בכל קיץ. למרבה הצער, שטחי ביצות אלה - והפלמינגו - מתמודדים עם מגוון איומים, כולל מיצוי מינרלים והסטת מים. יותר

תיאור: הפלמינגו האנדים הוא גם הנדיר והגבוה ביותר מבין ששת מיני הפלמינגו. יש לו צבע ורוד מסורתי בכל גופו, עם פנים צהובות בהירות ונוצות זנב שחורות. HABITAT: פלמינגו אלה מעדיפים שטחים רטובים בגבהים שונים של הרי האנדים. מרבית שטחי הביצה הללו הם גופי מים אנדוריים, או 'סגורים' שאינם מתנקזים לים, ולכן הם נוטים להתייבש, וסומכים על גשמי הקיץ כדי להטעין אותם. יותר

היבטים בנושא הפלמינגו האנדים נדונים במקומות הבאים בבריטניקה. הפניות שונות * פלמינגו (בפלמינגו (ציפור)) ... שני מינים קטנים יותר החיים גבוה בהרי האנדים שבדרום אמריקה הם הפלמינגו האנדים (Phoenicoparrus andinus) והפונה, או James ', פלמינגו (Phoenicoparrus jamesi). לשעבר יש פס ורוד על כל אחת מרגליו הצהובות, והאחרון ... יותר

אוכלוסייה שבויה בשמירה עצמית של פלמינגו אנדינים קיימת ב' Wildfowl and Wetlands Trust 'בסמליברידג 'בבריטניה. ציפורים אלה מספקות נושאי מחקר שימושיים לגבי היבטים התנהגותיים של מין זה. כורים באנדים הורגים פלמינגו אנדינים בגלל השומן שלהם, ומאמינים שזה תרופה לשחפת. אנשי המוש בפרו העתיקה סגדו לטבע, ושמו דגש על בעלי חיים ולעתים קרובות תיארו פלמינגו באומנותם. נמצא ב- Songbird Remix Flamingos מקור: http://www.empken.com/wiki/index. יותר

תערובת רוטוויילר במעבדה

פלמינגו האנדים Phoenicoparrus andinus הוא הפלמינגו הדרום אמריקאי הגדול ביותר ונמצא על מישורי האנדים הגבוהים בפרו, צ'ילה, בוליביה וארגנטינה. הוא מכוון את כל הפלמינגו האחרים על ידי רגליו הצהובות, נוצותיו הוורודות-סגולות וכמות גדולה של שחור הנראית לעין כאשר הם נוחתים. זה קשור באופן הדוק ביותר לפלמינגו של ג'יימס, והשניים הם היחידים מהמין Phoenicoparrus. יותר

פלמינגו האנדים הוא ציפור גדולה עם גוף ורוד בהיר וצוואר ורוד עמוק, רגליים צהובות ומקור צהוב ושחור בהיר. הנוצות הראשוניות השחורות ממין זה יוצרות משולש גדול כאשר הוא מונח. פלמינגו האנדים חי במישור האנדים הגבוה בפרו, צ'ילה, בוליביה וארגנטינה. המין מתרבה רק בעשרה מקומות ומספרם ירד מאוד מאז תחילת שנות התשעים. כ- 34,000 פלמינגו של האנדים נותרו והצלחת הרבייה נמוכה באופן עקבי. יותר

לפלמינגו של האנדים כנפיים ורודות ורגליים ארוכות דקות שנראות כמו זרדים. מספרם צנח עד כדי סכנת הכחדה מכיוון שאנשים לוקחים את ביציהם ומזהמים את סביבת האגמים שלהם. יותר

רועה גרמני בצבע כחול

מעמד לשימור: פלמינגו אנדי הוא פגיע עובדות מהנות ?? הצבע הוורוד של הפלמינגו, שחשוב מאוד לגירוי הרבייה, מגיע מהמזון שהם אוכלים, כולל אצות, דיאטומים וחרקים ימיים קטנים וסרטנים. ?? פלמינגו כמו חברה! במזרח אפריקה, יותר ממיליון פלמינגו פחות עשויים להתאסף יחד - ויוצרים את הצאן הגדול ביותר שידוע בקרב ציפורים כיום. ?? עמידה על רגל אחת היא באמת תנוחת המנוחה הנוחה ביותר שלהם. יותר

פלמינגו האנדים הוא המין היחיד שיש לו רגליים ורגליים צהובות. פלמינגו רגליים ארוכות וצוואר מעוקל ארוך מאפיינים את כל מיני הפלמינגו. ג נספחים. 1. Legs.LEG א. רגלי הפלמינגו של מבוגרים ארוכות וציריות. יותר

לפלמינגו של האנדים יש שיחת צופר רמה הדומה לזו של אווז שהם גם מתקשרים באמצעות הצדעה מכנף, מותחים את צווארם ​​ומזנבים במעלה הזנב. פלמינגו האנדים בית הגידול נמצאים באגמים והלגונות של הרי האנדים. הם ציפורים גרגניות מאוד ויוצרים להקות המכילות אלפי אנשים. פלמינגו דינמיים של האנדים הם מזינים מסננים והם בעיקר ניזונים מדיאטומים ואצות. יותר

לפלמינגו האנדים פחות מ -50,000 פרטים, והפלמינגו של פונה או ג'יימס מונה פחות מ -100,000. מאז שנות השבעים, מרבית אוכלוסיות הפלמינגו בדרום אמריקה פחתו בצורה חדה. פעילות אנושית גורמת לבעיות החמורות ביותר עבור פלמינגו, עקב כריית ליתיום, הסחת מים, קצירת ביציות, חקלאות, פרויקטים תעשייתיים, הפרעות הקשורות לתיירות והכנסת דגים לאגמים. ציפורים אחרות וכמה יונקים אוכלים את הביצים והגוזלים. עם זאת, יש תקווה לציפורים היפות האלה. יותר